shadow cont muzika, mp3, Kūriniai, Parsisiųsti, Klausytis, Kūrėjai apie projektądiskusijospaieška cont shadow
ieškoti
pic2
vartotojo vardas slaptažodis registruotis
con con
line

Diskusijos

Forumo taisyklės

Forumo dalyvių prašome laikytis tvarkos, nesikeikti, nereklamuoti kitų interneto svetainių ar prekių.

Forumas > Renginiai > Alina Orlova
dpoezijospalepe | 2010-03-16 17:37:56
Vis dažniau skruostą paliečiant saulei, pavasario vakarams vis ilgėjant, rodos galima išgirsti, kaip iš žemės kalasi pirmieji žolės daigeliai, o virš galvos sklando šviežios idėjos ir mintys. Pavasariškos nuotaikos pagauta, “Dainuojamosios poezijos palėpė” balandžio 8d. 19 val. kviečia į Kauno Valstybinį Lėlių teatrą, kur lyg pirmoji perkūnija, žadinanti gamtą, skambės unikalus Alinos Orlovos balsas.
Alina Orlova - ugniaplaukė alternatyvios lietuviškos muzikos deivė, besisvečiuosianti Dainuojamosios poezijos palėpėje pirmąjį kartą. Išskirtinis, su niekuo kitu nesupainiojamas balsas, rodos, galintis sudaužyti krištolą, originalūs tekstai ir švelnus skambesys jau tapo Alinos vizitine kortele ne tik Lietuvoje, bet ir Rusijoje, Didžiojoje Britanijoje, Prancūzijoje ir kitose šalyse, kur jauna mergina iš Visagino sutikta susižavėjimo šūksniais ir aplodismentų audromis. Lietuvių, anglų ir rusų kalbomis atliekamos dainos atnešė Alinai daugelį apdovanojimų svetur, iš kurių vienas reikšmingiausių – Rusijoje pelnytas „Stepnoj volk“ metų debiutantės prizas.
2008 – aisiais išleistas pirmasis Alinos Orlovos albumas „Laukinis šuo dingo“, buvo itin palankiai įvertintas tiek profesionalų, tiek paprastų melomanų. Jau greitai Alina žada ir antrąjį albumą, kuris dienos šviesą turėtų išvysti pavasarį.
Bilietai platinami teatro ir TIKETA kasose. Nepraleiskite progos išgirsti atlikėją, kuri savo koncertais Kauną džiugina tik ypatingomis progomis!

Biliet o kaina: 35, 30, 25, 15 Lt.
Bilietai platinami teatro ir tiketa.lt kasose.
Daugiau informacijos: http://www.pale pesmuzika.lt

Iki susitikimo -
palėpė
1
Meniu
įdėti sukurti priminimą
sąrašas sugrįžti į temų sąrašą
Statistika
Viso žinučių 1 iš 1
Viso pamatė 2134
Dabar prisijungę
Įdomybės
eMusic.LT `07. Kiekvienais metais, atėjus pavasariui, sudaromas praėjusių metų geriausių kūrinių bei jų autorių sąrašas.
daugiau
Reklama
line
© 2002-2017 www.emusic.lt - visos kūrinių autorinės teisės priklauso kūrinių autoriams!