shadow cont muzika, mp3, Kūriniai, Parsisiųsti, Klausytis, Kūrėjai apie projektądiskusijospaieška cont shadow
ieškoti
pic2
vartotojo vardas slaptažodis registruotis
con con
line

Diskusijos

Forumo taisyklės

Forumo dalyvių prašome laikytis tvarkos, nesikeikti, nereklamuoti kitų interneto svetainių ar prekių.

Forumas > Muzikos kūrimas > padekit pasiekti menkesne apkrova
WuSheng | 2010-02-24 18:39:03
na, va.
turiu emu 1212m. zodz, kaip ma sumenkint latency? asio4all ar emu asio naudot.? negeba pagroti 4 mixerio kanalu po 3 efektus vienu metu. (2 fabfilter volcano, pora fl eq, vienas 144db high passas.) 784mb ramu. tai ar ir neturi patempt bei upgreido reik, ar pc neparuostas? neturiu neto, beje, tode ner ir galimybes parom skaityt emu forumu. tad tikiuos, jog padesit.
nomen_d | 2010-02-24 23:33:48
mazint latency = mazink buffe size. bet kad pas tave ramu mazai ir jei nori kad gebetu pagro 4 takus su fx tada bufferi didink. atitinkamai aisku ir latency dides. zodziu latency mazas reikalingas jei nori irasinet kazka ar midi igroti realiuoju laiku. visais kitais atvejais siulyciau didint bufferi
eigulys | 2010-02-26 15:46:08
Turiu 1212m, maziausias bufferis koki esu naudojes 9ms, bentjau tokiam "pianistui" kaip as velavimo, maigant midi klava, nesijaute.. Del efektu kiekio, tai kol neuzkraunu kazko tokia "alkano" kaip "amplitube 2" tai be problemu groja ir su tokiu bufferiu, nes dauguma fx is tikro "needa" daug resursu.. Nors tiesa, manau pas mane PC spartesnis :)
Is ramu kiekio speju kad ir procesorius pas tave nebus labai jau spartus ir jaunas :) Del spartesnio hdd.. taip, tai pagrindinis kompo stabdys, bet spartos pokytis nera jau labai ispaudyngas (nebent keistum i 10 ar 15rpm HDD :] ). Spartos islostum naudodamas du hdd: i viena surases OS, o kita instrumentu bibliotekas, pacius VST, cia jau skirtumas jausis.. O jei dar nusipirkus dar pora HDD ir "pakurus" RAID'a.. :)
1
Meniu
įdėti sukurti priminimą
sąrašas sugrįžti į temų sąrašą
Statistika
Viso žinučių 3 iš 3
Viso pamatė 1900
Dabar prisijungę
Įdomybės
Pirmą kartą šiais metais yra surengtas metų autoriteto rinkimo konkursas. Šiame konkurse dalyvavo visi emusic.lt projekto nariai turintys autoriteto statusą.
daugiau
Reklama
line
© 2002-2017 www.emusic.lt - visos kūrinių autorinės teisės priklauso kūrinių autoriams!