shadow cont muzika, mp3, Kūriniai, Parsisiųsti, Klausytis, Kūrėjai apie projektądiskusijospaieška cont shadow
ieškoti
pic2
vartotojo vardas slaptažodis registruotis
con con
line

Diskusijos

Forumo taisyklės

Forumo dalyvių prašome laikytis tvarkos, nesikeikti, nereklamuoti kitų interneto svetainių ar prekių.

Forumas > Patarimai (tobuliname eMusic.lt) > Ideja del eMusic.lt remix contest ar kazkas tokio :)
TheSoundiator | 2009-03-27 14:01:47
Kazkodel jauciu, kad man ne pirmam si ideja kilo, taciau biski pasiknises forume tokio pasiulymo neradau :) . Taigi :

Tarkim kiekviena menesi visiems emusico vartotojams butu pasiulytas kazkoks tai emusic'o kurinys remiksavimui (zinoma su autoriaus sutikimu :D ) . Visgi projektas cia - nekomercinis, tad nemanau, kad emusic'ieciam bus gaila pasidalint vieno ar kito kurinio semplais :) Vertinimas turbut kristu musu mylimiem autoritetam kurie ir taip labai uzsieeme :s nepykit :) Nors istiesu, tas vertinimas gal butu labiau simbolinis, o gal but jeigu vis dar bendradarbiaujama su radijo stotimi OPUS3 butu leidziama eteryje ar kazkas tai tokio :). Visgi - butu kazkokia tai "atrakcija" ar kaip cia tai pavadinti, paivairinimas emusic'o kasdienybeje, juk cia tikrai begale puikiu kuriniu, kuriuos paklauses kartais susimastai, kad galbut galetum ,kai ka cia pakeisti, kai ka padaryti savaip :)

Na laukiu jusu nuomoniu :)
Exha | 2009-03-27 14:49:34
turetu buti naujas skyrelis visiems tokiems reikalams. man rods net viesumoj buvo diskusija iskilusi forume. prasykit laso, kad greiciau padarytu.
TheSoundiator | 2009-03-27 18:33:07
Exha paraše:
turetu buti naujas skyrelis visiems tokiems reikalams. man rods net viesumoj buvo diskusija iskilusi forume. prasykit laso, kad greiciau padarytu.

---

Dede Lasai, dede dede, padarykite greiciau :)))

O siaip nezinau, gal as aklas bet forume tokios temos arba nerandu arba ji jau nebeegzistuoja :) Na anyway deeeeedeeeeeeeee :D

O dabar rimtai tai as vistiek manau, kad tikrai daug kas susidometu siuo dalyku, na galbut tik ten vienas asmuo nesusidometu( vardo neminesiu ) , kuris apsiriboja tik savo vieno kuriamu stiliumi ir visus vertina 0.5(parodo savo auksta intelekto ir tolerancijos kitu atzvilgiu lygi) :D
Jeigu tas "bendradarbiavimas " su opus3 nebeegzistuoja- nebeda, kartais pati konkurencija duoda daugiau naudos nei kazkokia radijo stotis :)
Exha | 2009-03-27 19:46:43
cia tema apie konkursus http://www.emusic.lt/?m od=forum.topic&id=595
gal kada ir padarys lasas konkursu skyreli.
1
Meniu
įdėti sukurti priminimą
sąrašas sugrįžti į temų sąrašą
Statistika
Viso žinučių 4 iš 4
Viso pamatė 2068
Dabar prisijungę
Įdomybės
eMusic.LT `07. Kiekvienais metais, atėjus pavasariui, sudaromas praėjusių metų geriausių kūrinių bei jų autorių sąrašas.
daugiau
Reklama
line
© 2002-2017 www.emusic.lt - visos kūrinių autorinės teisės priklauso kūrinių autoriams!