shadow cont muzika, mp3, Kūriniai, Parsisiųsti, Klausytis, Kūrėjai apie projektądiskusijospaieška cont shadow
ieškoti
pic2
vartotojo vardas slaptažodis registruotis
con con
line

Diskusijos

Forumo taisyklės

Forumo dalyvių prašome laikytis tvarkos, nesikeikti, nereklamuoti kitų interneto svetainių ar prekių.

Forumas > Apie viską > Kodel ?
etas | 2009-01-08 13:30:15
Padiskutuokim kodel siame tinklalapyje lyg butu susitare didziausias srautas "kureju" tiesiog uzlieja tokio stiliaus kuriniais kaip :experimental, minimal , noise , progressive ,drum and bass ir taip t......kodel kaip retenybe isvysi cia tokios muzikos : folk ,funk , reggae , rock , ska ,country , dainuojamoji poezija ,classic ir t.t. dauguma visdelto renkasi banaluji bumsejima kodel ?
Ar jums nesipersa mintis kad tai daro del to jog tokiai muzikai kaip:experimental, minimal , noise , ambient ir t. t. nereikia dauk ziniu apie muzika nereikia idet daugiau darbo nereikia moket valdyt bent jau bele koki instrumenta ir ismanyt oranzuotes dalykus ir taip toliau kaip manot ar tai nera kaskokia prasme isliekamos vertes praradimas sis ejimas lengviausiu keliu nes tokia muzika daroma labai greit nereikalaujanti ipatingu muzikiniu ziniu .........
Paplepekim :)))))).............?
Holy_Robot | 2009-01-08 14:44:13
Nu jo pabandyk ta banaluji bumsejima pagamint.. Koki stiliu begaminsi,jei nebus ideta darbo ar nebus stebuklingos idejos,bus gaidys..
weepee | 2009-01-08 16:48:28
jo etai. Taip tik atrodo. Kai kurie visiskai nemoka kurt pop'so , bet kuria idealia elektronine(klubine) muzika. Kiti priesingai.
Pabandyk sukurt ir idet i emusic'a dabar ta "bumsejima". Nors gal ir skambetu kokybiskai ir t.t. bet vistiek tai nebus tas, kas siulo beatport'o top'as ir kai kurie emusic'o kuriniai, kurie nors ir bumsi, bet turi labai gera potenciala ir verte.
Is kitos puses, as kuriu tai, kas man patinka. Kam kur reggae ar ska, jeigu as visiskai nesigaudau sitoje muzikoje ir nelabai noriu gaudytis, nes man tiesiog jinai neidomi.
Ir tikrai nereiskia, kad as toks ir anoks. Tiesiog tokiu uzaugau, palaikau savo stiliu, savo kompanija ir t.t. O butent mano gyvenimas tai sokiu ritmai. Galbut uzaugsiu ir pereisiu prie to pacio reggae, kas gali zinot :) Ir tikrai manau sukurciau ir tokio stiliaus kurini, jeigu man tikrai uzsinoretu ta padaryti.
etas | 2009-01-08 17:26:25
Na puikios nuomones kas dar kokiu minciu... gal labiau uzgaukim muzikinio rasto orkestruotes oranzuotes klausimus kokiam kuriniui labiau reikia ziniu pavizdziui palyginkim kam labiau reikalingos zinios ir ka galima greiciau su konstruot ar experimental ar classic palieskim teknine puse o ne tik patinka ar nepatinka dazniausiai tas ir patinka ka sugebi o pradeda nepatikt tai kas neiseina kam reikalingos zinios idirbis kaip manot .....diskutuojam gal tuo klausimu kokiu minciu :))))kasko pasyvus visi gal krize veikia :))))))))
etas | 2009-01-08 17:32:45
mano nuomone kad parasyt gera klasikini kurini sunkiau negu experimental ......kaip kas mano ?
weepee | 2009-01-08 18:18:37
na manau kaip tik experimentala yra sunkiau padaryti , jeigu ziurint is puses, kad klasikos kokybe ir auditorija = experimentalo kokybe ir auditorija.
Holy_Robot | 2009-01-08 18:37:09
Koki stiliu beimsi, yra belekokie, ir yra pro darbai,kuriuos sugeba sukurt tik didele patirti turintys zmones. Tik pvz ,gal kokiam experimentale gali gal nesunkiai uzciupt tokia ideja kokios niekas nesugebes atkartot,tame didelis zavumas,negu klausyt nuolat tuos pacius instrumus tik is kitos puses sudeliotus,galim apsivemt.
Exha | 2009-01-08 20:40:39
sita tema galetu canorart isliet savo pykti :)
manau, kad eto pavardintus stiliu kurinius galima pagaminti paprasciau. minimalas daznai net neturi konkrecios harmonijos, todel jis palankus neismananciam muzikos teorijos. neretas kurianciu naudoja "nauchni metod tikavanija" - atsitiktiniu keliu bando pataikyti.
galima butu padaryti eksperimenta, kad sukurtu zmogai jiems svetimus stilius. butu idomu isgirsti rezultatus.
etas | 2009-01-08 21:42:06
idomi mintis padaryti konkurseli :))))))
niu cia dauk vietos pamastymams
etas | 2009-01-08 21:45:46
bet grystant prie muzikinio rastingumo :))))kaip sunku kaska daryt kada tu niekuom negroji natu nesupranti tai ir belieka kvadraciukus deliot:)))))) tai to nemokedamas ir sudedi kreivas neisbaiktas harmonijas kurios ir vadinasi experimental.....kaip mano kolegos gal kokiu minciu apie tai ? As manau kad muzikinis isprusimas visdelto stipriai itakoja darbo kokybe visom prasmem...
weepee | 2009-01-08 21:52:07
as turiu toki truputi offtopini klausima etui.
Jeigu as visiskai nieko nebesuprantu muzikoje, man 18, ar yra sansu kazkur pradet mokytis ir per gan neilga laika suprasti ta kurybos procesa ir tapt muzikaliais isprususiu?
etas | 2009-01-08 21:57:44
Kolegos nepriimam to asmeniskai tai tik diskusija i nieka neapeliuojant :))))......
etas | 2009-01-08 21:59:19
Weepee paraše:
as turiu toki truputi offtopini klausima etui.
Jeigu as visiskai nieko nebesuprantu muzikoje, man 18, ar yra sansu kazkur pradet mokytis ir per gan neilga laika suprasti ta kurybos procesa ir tapt muzikaliais isprususiu?
---
Zinoma mokytis niekada nevelu as ir pats pazystu 30 meciu kurie tik pradeda muzikos mokytis :))))taip kad mokytis ir dar karta mokytis :))))
Holy_Robot | 2009-01-08 22:23:30
Aj man tai isvis keisti tokie zmones kur muzika suvokia tik kaip natas,akordus melodijas ir t.t. Viena laime kompai atsirado,tokia laime,klausyk ka nori,ato buciau isprotejas su tom visom gitarom ir birbynem,tamsuma kokia tai buvo.. Ta visa sup..ta muzikos teorija formuoja zmogaus poziuri ir neduoda pasireikst fantazijai,radikaliam lygmeni(ne tik natas perkratyt su tais paciais instrumais),bet aciu dievui/ateiviam kad yra tokiu zmoniu kaip aphex twin,kurie bbi deda ant teoriju visu ir isvis gaminas savo, paprasto melodininko galvai nesuvokiamus generatorius bei muzika..
Holy_Robot | 2009-01-08 22:34:35
http://ww w.youtube.com/watch?v=s4Z wTUUue1w&feature=related
na pvz toki barskala kazkoki mol bbio dainos pagamint? paspaudi knopke ir pats pasidaro..
Exha | 2009-01-08 22:39:00
Holy Robot, ir tau isprusimo truksta. experimentalas atsirado seniau nei kompai. kompas tik priemone.
ar tau teko kada nors matyti natas kaip uzrasyta elektronine experimentine muzika gyviems grojimams? paprastas muzikantas pasemes tas natas tikrai nieko nesuprastu ir tu "piesiniu".
natos - kurinio uzrasymas, kaip ji atlikti ne tik sukurusiam, o kitiems. visa teorija - suformuota tam, kad butu aisku, kas kodel ir kaip. kurdamas kompu tu ir pats turi savo teorine dali susikures savo galvoje. na ir t.t. cia pokalbiai prie butelio jau gaunasi.
weepiau, nueik i artimiausia muzikalke ir privaciai gali susitart uz 10lt per karta.
etas | 2009-01-08 22:39:59
tai kaip visdelto atsakyti i klausima kodel tiek dauk kureju cia daro vien tik tokio stiliaus muzika kaip experimental, minimal , noise , progressive ambient trance kodel nebando kitokiu stiliu nes gaunas kaip ir specelizuota svetaine ....kaip mano kolegos :))))))? kai paziuri i ikeltu darbu sarasa tai kitokiu stiliuku retai ir pamatysi vien tokie ::::diskutuojam :)))))))
Exha | 2009-01-08 22:44:10
gali buti aplinkos ir visuomenes itaka. kuo daugiau "pjauna" tuo kruciau.
Holy_Robot | 2009-01-08 22:46:27
Exha paraše:
Holy Robot, ir tau isprusimo truksta. experimentalas atsirado seniau nei kompai. kompas tik priemone.
ar tau teko kada nors matyti natas kaip uzrasyta elektronine experimentine muzika gyviems grojimams? paprastas muzikantas pasemes tas natas tikrai nieko nesuprastu ir tu "piesiniu".
natos - kurinio uzrasymas, kaip ji atlikti ne tik sukurusiam, o kitiems. visa teorija - suformuota tam, kad butu aisku, kas kodel ir kaip. kurdamas kompu tu ir pats turi savo teorine dali susikures savo galvoje. na ir t.t. cia pokalbiai prie butelio jau gaunasi.
weepiau, nueik i artimiausia muzikalke ir privaciai gali susitart uz 10lt per karta.
---
Nu tu parasyk natom ten kur navodke daviau ta kurini
Holy_Robot | 2009-01-08 22:48:44
tu sneki apie experimentala kur su keptuve barskina ,man tai ne experimentalas toki tai manau natos tikrai tinka parasyt
1 2 3 4 5 6 Sekantis
Meniu
įdėti sukurti priminimą
sąrašas sugrįžti į temų sąrašą
Statistika
Viso žinučių 20 iš 107
Viso pamatė 15116
Dabar prisijungę
Įdomybės
Nepriklausomų kūrėjų darbus sauganti ir publikuojanti svetainė eMusic.lt, kaip ir kasmet, sudarė geriausios 2008-ų metų nekomercinės lietuviškos muzikos bei jos kūrėjų sąrašą. Nugalėtojai dvylikoje jo kategorijų paaiškėjo suskaičiavus tinklalapio lankytojų balsus.
daugiau
Reklama
line
© 2002-2017 www.emusic.lt - visos kūrinių autorinės teisės priklauso kūrinių autoriams!