shadow cont muzika, mp3, Kūriniai, Parsisiųsti, Klausytis, Kūrėjai apie projektądiskusijospaieška cont shadow
ieškoti
pic2
vartotojo vardas slaptažodis registruotis
con con
line

Diskusijos

Forumo taisyklės

Forumo dalyvių prašome laikytis tvarkos, nesikeikti, nereklamuoti kitų interneto svetainių ar prekių.

Forumas > Apie viską > Prakeiktos ausines
Holy_Robot | 2008-10-20 22:40:32
Nu siulau pasipasakot kas su kokiom varo(kaip ispudis susidare tai didzioji dalis su ausinem),nes tokia rakstis siknoi tos ausines yra,jau akis baigiu pamest,beskaitydamas kokias cia issirinkt kurybai :)
http: //www.mediafire.com/?qc9z 9zyeigz cia toks matos ne asilu parasytas straipsnelis :)
Holy_Robot | 2008-10-20 23:14:43
Kur cia daug? "Hardware (Midi kibordukai, compresoriai, Mixeriai, mic, ausines ir )" tipo ten? Jei ten ,tai 4 zmones parase apie savo ausis. Ir as neprasau padet isirinkt(paprasysiu profesionalu :DDDp) taip idomu tik su kuom visi varo,nu aisku vdrug kas nors ka nors zinos :D
Holy_Robot | 2008-10-21 00:36:36
Vat visa sita ka isvardinai asmeniskai man px (nu gal kaina iskyrus :D),svarbiausia manau atkurimo tikslumas :) Ir kazkaip pas senhizerius nepastebejau tokio uzraso niekur kaip:monitor,ar studio..
spectral | 2008-10-21 01:28:29
Kai atpigs bevieles ausines bluetoothines (tarkim, iki tokiu kainu kaip 150 Lt), pirksiu. Iki tol mano manymu neapsimoka pirkt jokiu ausiniu, nes bent jau as kiek pirkau, visom laidai nusilankste issitampe ir chana :D
ZuikiuDievas | 2008-10-21 03:43:19
pirkt ausines specialiai kurt muzikai pinigu pagailehiau, bet pats naudoju technics dh1200, tai man shitos pats tas ir tusofkej grajint gerai ir ipodas jungiasi ir kai zhmona parinasi ,kad garsiai muzona darau, kuriam laikui gerai, garso atkurimas padorus, plius 60 omu, tai gan sunku bus sudegint, o minusas tai - shiap sunkios jos kaip velnias 0.5 kg tai dj inant pofig bet daryt muzonui ,nekas, nes prasedejus su jom daugiau nei 4 val pradeda stipriai spaust kaukole :)
o shiaip tai, geriau dar kiek pataupyt ir pajamt nors ir pigus monitorius!
dxginger | 2008-10-21 08:47:42
as tai savo ruoztu pasiulyciau Audio-technica ATH-M40fs arba kazka kita is sios serijos, jos yra studijines, su tiesiniu atkurinmu (flat response) kas yra esme studujinese ausinese. Pats tokias naudoju..kaina palyginti nera didele, o darbo kokybei ir tobulejimui dave dideli suoli. Dazniu diapazonas puikus, todel aplamai..perpratus darba su ausinemis suvedimas, net masterinimas tampa kokybiskas ir zemuose dazniuose (aisku su visokiais niuansais). Laidas storas, todel nesuluzineja, kaip kad visokiu levu ausiniu:D o is pigiu monitoriniu koloneliu, kaip kad kas siule, siulau daug nesitiket..visgi geros technologijos turi savo kaina, o uz maza..daug gero i dezute nepridesi:) na viskas atsiremia i finansus;) turetume litu, tai visi nuo iki isirengtume viska:) nekiltu klausimu didesniu..:)
ZuikiuDievas | 2008-10-21 09:17:37
prashau
http://cgi.e bay.co.uk/2-TAPCO-BY-MACK IE-S-5-ACTIVE-POWERED-DJ- MONITORS-S5_W0QQitemZ2202 96459806QQcmdZViewItem?ha sh=item220296459806&_trks id=p3286.m63.l1177
tapco s5 activus nebrangus monitoriai, pats jau antrus metus naudoju, garso kokybe nesiskundzhiu.
niekas nesiulo pirkt shlamshto, bet shiuo atveju (muzikos kurimo tikslais), monitoriai daugeliu aspektu lenkia ausines.
:)
Holy_Robot | 2008-10-21 12:28:12
the_dye paraše:
tai jei prie ausiniu yra prierasas studio ar monitor tai privalumas ? :D:D
---
Ne privalumas,bet yra sansu,kad ne graziai gros,o bus flat response.
Holy_Robot | 2008-10-21 13:33:40
dxginger paraše:
as tai savo ruoztu pasiulyciau Audio-technica ATH-M40fs arba kazka kita is sios serijos, jos yra studijines, su tiesiniu atkurinmu (flat response) kas yra esme studujinese ausinese. Pats tokias naudoju..kaina palyginti nera didele, o darbo kokybei ir tobulejimui dave dideli suoli. Dazniu diapazonas puikus, todel aplamai..perpratus darba su ausinemis suvedimas, net masterinimas tampa kokybiskas ir zemuose dazniuose (aisku su visokiais niuansais).
---
Nu sitos neblogos visai pasirode,tik kaip ten su baso melagystem? Yra ATH-D40fs mol su enchanced bass..
dxginger | 2008-10-21 14:35:58
Ausines ir koloneles skirtingi dalykai, nelyginciau kas ka lenkia..pliusu Kurybos procesui turi tiek ausines, tiek koloneles atskirai:) na o siaip kurybai netrugdo betkokios normalios koloneles..pripratimo ir savo aparaturos zinojimo reikalas ir aisku kurejo tiksai:) Ausines niekad neatkurs normaliai zemu dazniu virpesiu, nes zemi dazniai daugiau jauciami nebe ausimi, o garso slegiu veikianciu kuna, o tam reikia didesnio skersmens dinamiko (tad ir siulyti monitoriai zemu pilnai neatkuria, jiems truksta sub), ausinese stereo vaizdas kitoks..na bet ipratus ir zinant si reiskini ir tam tikrus niuansus galima puikiai kurti:) Ausines ypac geras irankis sustatant instrumentus mixinant kurini.
dxginger | 2008-10-21 14:41:43
ATH-D40fs bosa labai gerai atkuria, gliuku nera..garsas aiskus. Extended varianto tai iskelti siek tiek apatiniai dazniai (t.y. ne visiskai flat response), fizika zodziu..ale per ausines zemi sunkiai girdimi, nes ties tokiais dazniais ausines mazas dinamikas nera toks jautrus, todel zemi pakeliami, kad butu stipresni ir labiau juntami..nors ausines vistiek bass ne taip atkuria, reikia tvarkyti ir per koloneles.
Holy_Robot | 2008-10-21 15:05:47
Tai bl kurios ATH-M40fs ar ATH-D40fs maziau meluoja? :D
ZuikiuDievas | 2008-10-21 22:47:32
dxginger, joks profesionalus muzikantas Niekados nekurs muzikos vien tik ant ausiniu!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
ir nesvarbu kokios jos geros, atsiranda daug problemu su prseudo akustika, ypach su zhemais dazhniais, nes ausines NETURI FIZINIO REZONATORIAUS KAIP SUBAS!!! apie ka tu kalbi?? jeigu ausines naudot tik monitoringui ,tai tvarkoj, jeigu stebet irashoma garsa irgi gerai, BET TIK NE PROGRAMUOT AR KURT MUZIKAI!!
net geriausios ausines jei ir atkuria (kad ir parashyta ant dezhutes) 50 hz, dar nereishkia ,kad tu tuos 50hz pajusi fizishkai, nes su jokiom ausinem doro Drumenbasso nepadarysi! FIZISHKAI NESIGAUNA!!!! o jei kas ir pasieks aukshtumu kuriant muzika su ausinem, mo puses metu nusipirks monitorius ir pamirsh visa shita nesamone.
daryt kokybishka muzika yra gan daug laiko ir resursu siurbentis biznis,todel ir irankiai reikalingi atitinkami.
dirbu studijoj jau ne pirmi metai, dar dirbu "confeti" music koledzhe acredituotu reason'o mokytojum, taip ,kad zhinau muzikini reikala geriau nei gali pasirodyt ish pirmo zhvilgsnio, todel visa kritika priimsiu asmenishkai.
STUDIJOJ AUSINES TERA TIK ALTERNATYVA MONITORIAM, NESKUBEKIT ISHMEST PINIGUS, PATAUPYKIT PASIIMKIT MONITORIUS, o tada nusipirkit padorias ausines
jei kam reikia pagalbos del monitoriu siuskit man pm , padesiu kiek galiesiu.
Holy_Robot | 2008-10-22 00:26:55
Nu as tai su tuom tikrai sutinku,gyvenime ausiniu nenaudociau,bet life is cool kaip sharon sake ir tdl pokolkas neturiu pasirinkimo..
Holy_Robot | 2008-10-22 01:42:00
Dar nzn,cia nesugrybausiu ko,nes viska pats ismasciau literatura ir savo bandymais remdamasis: Su ausinem nejauti phase offset!! Nes jos negesina viena kitos,kadangi yra atskirtos galva! :D Bet stai nuimam ausines nuo galvos sudedam ir ka gi matom isgaruoja dalis garso,ypac zemu (cia aisku turi sudejus perjunginet nuo blogo stereo i gera,tik tada pastebesi,tarkim koki fx uzdejes ant vienos kanalo puses,kad ir flangeri,kad sugadintu stereo). Taip atsitinka tdl ,kad jos pradeda gesinti viena kita,kaip normalus ,zmoniski monitoriai ar belekokios kolonkes!
Aisku sita blogi galima pajust padarius mono dar skaitmeniniam lygyje,kaip suprantu tada dar ten uzgesta garsai kurie yra phase offset ir pamatom ka turim,bet tai nera tikslus budas,ir vistiek turesi kiek kitoki garsa ant kolonkiu. Taip,kad bus geras garsas ant ausiniu,ir blogas ant kolonkiu.
Palei visa sita iseitu,kad darant ant kolonkiu,ko negirdim(kas yra gesinama),galim isgirst su ausinem!!! OK. Tik tada jau turesim gera garsa ant kolonkiu ir gera tik nebetoki tikslu(kolonkiu atzvilgiu) ant ausiniu,nes daugiau garso ner taip blogai kaip maziau.. T.y. nebeturesim blogo garso!
Krc moralas toks,gaminau ant ausiniu,viskas ok,nubegau ant normalios aparaturos,sunkiai atpazinau gabala,nes puse garsu neliko.. Susireguliavau stereo(panaudojau mono rezima,paziurejau kokie garsai isnyksta),viskas ir ten ir ten daugmaz gerai.. Ir manau ,darant ant kolonkiu,po to klausant ausinem niekada nebus taip blogai kaip darius ausinem, paklausyt kolonelem(kaip kad darys kazkada daug tavo gerbeju :D).
Cia visa sitas mokslinis darbas tiem kas dirba tik su ausinem ir su stereo nesveikai isidirbineja :D Pries rasydamas nieko nerukiau tik alaus bonke isgeriau,ai dvi :D nu jei kas matot kokiu nesamoniu pataisykit :)
Holy_Robot | 2008-10-22 01:46:58
Tai vot del to jos ir yra PRAKEIKTOS !!! :DDD
weepee | 2008-10-22 07:27:25
amen
dxginger | 2008-10-22 10:19:18
ZuikiuDievas paraše:
dxginger, joks profesionalus muzikantas Niekados nekurs muzikos vien tik ant ausiniu!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
---
Tai blm as apie ta pati mazdaug, skaityk ka rasiau:) ir kam tiek sauktuku?:D zmogus apie ausines klausia sioj temoj, cia tame pradzia buvo temos.. turetume litu, tai spek kad ir sios temos nebutu aktualios:) pataupyk sakai? nu tai apie ka mes cia?:D tai tada iki kitu metu..einam dirbt, taupyt..o tada kursim:) aisku yra geriau tureti hardware syntiku, kelias poras monitoriniu koloneliu su sub ir t.t. galima susipirkt padevetus, arba levus toolsus..arba taupom geriem, naujiem..oj taupom:)

ZuikiuD ievas paraše:
net geriausios ausines jei ir atkuria (kad ir parashyta ant dezhutes) 50 hz, dar nereishkia ,kad tu tuos 50hz pajusi fizishkai, nes su jokiom ausinem doro Drumenbasso nepadarysi! FIZISHKAI NESIGAUNA!!!!
---
dxginger paraše:
....Ausines niekad neatkurs normaliai zemu dazniu virpesiu, nes zemi dazniai daugiau jauciami nebe ausimi, o garso slegiu veikianciu kuna, o tam reikia didesnio skersmens dinamiko...ir t.t.
---
Ne ta pati paarsiau?:))

Ir pasikartosiu tai ka sakiau, ir tai apie ka visi shneka..viskas yra pripratimo ir savo aparaturos zinojimo reikalas ir aisku kurejo tiksai:) Vieni is sh*@#$ daug isspausdzia, kiti daug visko turedami sedi issizioje:) o treti, laimingiausi-turi visko daug ir moka tai isnaudoti:)
Jei apie taupyma, tai siulai ~5000Lt sutaupyt ir turesi gera garso sistema, su gera garso korta ir aktyviais monitoriais +sub:)))
Holy_Robot | 2008-10-22 14:07:01
Ten kur rasiau bandyma su ausinem,tai biski neaiskiai parasiau db,patasisiau:sudejus ausines reik perjunginet nuo blogo stereo i gera,(isjungt/ijungt fx kad ir flangeri ant vienos kanalo puses)tik tada pastebesi.. Ir geriausiai gal ant kokio riebaus kiko,ar turtingo arpegio jaucias. Tik nusistatyt flangeri, kad konkreciai gadintu stereo,su kokiu ofseto analizatorium(kad rodytu correlation netoli -1). Ir pamatysim,kad daznai su blogu stereo tas kikas ar arpeg kai ausines ant galvos dar geriau skamba,o kai nuimam, sudedam ausines ir keitinejam ta pati stereo is gero i bloga,tai dalis garso isnyksta t.y. garsas pablogeja,kaip kad tai galime pajust ant monitoriu ar bet kokiu buitiniu koloneliu,automobilyje,kl ube ir t.t..
dxginger | 2008-10-22 20:36:24
na tai teisingai Rugstingumas..su analizatorium kuris turi correlation matuokli + mono switch...taip lengvai galima pamatyti phase offsetus, o igudus galima ir tiesiog ausim su ausinem pajusti. Man is analizeriu patinka Inspector XL, ka jis turi geriau isvystyta nei kiti mano isbandyti, tai nustatomus aliarmus, kurie pranesh apie tam tikrus gliukus: clip'us, perkrovas, offsetus.
1 2 3 Sekantis
Meniu
įdėti sukurti priminimą
sąrašas sugrįžti į temų sąrašą
Statistika
Viso žinučių 20 iš 52
Viso pamatė 9608
Dabar prisijungę
Įdomybės
emusic.lt paštas jūsų patogumui! Kiekvienas pageidaujantis svetainės lankytojas gali užsiregistruoti savo emusic.lt elektroninio pašto dėžutę visiškai nemokamai!
daugiau
Reklama
line
© 2002-2017 www.emusic.lt - visos kūrinių autorinės teisės priklauso kūrinių autoriams!