shadow cont muzika, mp3, Kūriniai, Parsisiųsti, Klausytis, Kūrėjai apie projektądiskusijospaieška cont shadow
ieškoti
pic2
vartotojo vardas slaptažodis registruotis
con con
line

Diskusijos

Forumo taisyklės

Forumo dalyvių prašome laikytis tvarkos, nesikeikti, nereklamuoti kitų interneto svetainių ar prekių.

Forumas > Patarimai (tobuliname eMusic.lt) > Info apdorojimas ir pateikimas..
dxginger | 2008-05-31 12:33:02
Na cia turbut zinute labiau Lasui, nes jis cia musu aveliu ganytojas:)) As kazkada tau minejau apie tai ka rasysiu. Puslapyje daug informacijos, visko...as manau kad reiktu daugiau tos info panaudoti ir pateikti zmogui pagal reikiamybe, pvz: ijungiu kazkieno anketa, ten matau: Komentarų 181,
Žinučių forume 203, Kūrinių grojaraštyje 20..tai kas is tu skaiciuku? Manau butu daug tikslingiau kad pvz ant ju nuspaudus butu galima pamatyti: jo paskutiniu komentaru sarasiuka, paskutiniu zinuciu, jo grojarastyje esancias daians.. :) Pvz nuejes i anketa kito, matau: Statusas: Administratorius, jis su linku..nuspaudziu, ismeta tuscia lapa, o galetu ismesti vartotoju sarasa su ju statusais ar ar kazka. Saito paieska galetu buti bendrine, t.y. ten kur ieskoti, galeciau ivesti savo kokio nors komentaro istrauka ir man ten surastu kur tas komentaras buvo;) pvz i paieska ivedes Lasas, nieko nerandu:) zodziu tu kaip neegzistuotum:) taip kad paieska galetu buti platesne, o ne tik dainom ieskoti pagal pavadinima.
dxginger | 2008-05-31 12:37:34
Kalbu pasirinkimo mygtukas galetu buti kazkur puslapio kambe, o ne skiltyje 'apie projektą'. o toje skiltyje kaip kada snekejom, truksta DUK, pastebek kokie klausimai zmonem kyla dazniau forume apie saita, reikia suformuluoti gera atsakyma ir ideti klausima su atsakymu i DUK, kad kita kart kazkam kilus tam paciam klausimui butu galima DUKe pasiskaityti. O ne kaip kad dabar, jis vel klausia, vel kazkas is naujo atsakineja.. kaip kad pvz pastebiu vis ta pati klausima apie mp3 ikelima, raso kad ID3 klaida;) tas turetu buti DUK'e (FAQ) atsakyta:)
I skilti 'apie projekta' ideciau tas nuorodas su visais galimais sio saito RSS.
dxginger | 2008-05-31 12:39:58
pvz apie pasta emusic...;) as kiek ziurejau tai nera rasoma kaip prisijungti reikes prie pasto, ten tik mygtukas kaip uzregistruoti pasta:) ..tai as placiau aprasyciau kaip ten kas:)
dxginger | 2008-05-31 12:41:47
Pvz 'Diskusiju' pagrindiniam lape yra rasoma: Viso rubrikų 10, taigi sitas skaicius niekad beveik nesikei, kam tada pateikti ta skaiciu? mano nuomone nereikai:) geriau 'Įdomybės' uzims didesne to puslapio vieta.
dxginger | 2008-05-31 12:47:49
Pvz nuejus i savo anketos skilti 'kūriniai' butu liux jei butu galima matyti paskutinius komentarus mano kuriniams, o ne kad esantis mygtukas ' naujausi komentarai' kuris ismeta info apie mano rasytus komentarus kitiems, ka as ir taip galiu pasiekti virsuje esanciu mygtuku 'komentarai'. Info apie mano paskutinius gautus komentarus mano kuriniam manau man pravarciausi, nes komentaru buna ir seniau patalpintiem kuriniam, o kai kazkas pakomentuoja po ilgo laiko, gali ir nepastebeti;) o cia, bac tau ismeta paskutinius komentarus, pamatai, atsakai:)
As tikiu sito projekto sekme, del to noriu padeti..tikiuosi atkreipsi demesi Lasai ir patobulinsi savo nuoziura:) suprantu kad viskas kainuoja laiko ir ziniu, nera paprasta..bet visa tai manau svarbu tobulejimui saito;) Sekmes Andriau:)
Andrius | 2008-05-31 18:39:42
Šaunu, yra tikrai vertingų pastebėjimu. Kitą mėnesį turėsiu laisvo laiko, būtinai realizuosiu tavo pasiūlymus. Dėkoju.
dxginger | 2008-06-11 18:58:38
dar viena ideja...anketose kaupiama info apie autoriu gyvenamasaias vietoves, ju gimimo datas;) butu liux pvz kad butu sia info isgauti pasiekoje: pvz susirasti kurejus Vilniecius, pvz kazkur rasti sarasa solenezantu sio menesio, aks sves gimtadiensiu;) nu gi tai informacijos panaudojimas ir pateikimas..manau smagiau butu:)
Exha | 2008-06-12 14:37:09
visu pirma patys autoriai turi uzpildyti sias anketos skiltis.
dxginger | 2008-06-12 19:00:56
na tai ir uzpildytu..nusiustu visiems bendra pranesima pvz su prasymu uzpildyti;) na cia tik ryptis siulau..galima zkaka ktio sugalvot:)
dxginger | 2008-07-22 07:21:49
Ar man atrodo, bet kai skaitau rss ir nuspaudziu ant nuorodos kad nueiti i butent to komentaro fotumo tema, ismeta tuscia puslapi. O gal cia reader'io problema:)
Andrius | 2008-07-22 11:29:13
dxginger paraše:
Ar man atrodo, bet kai skaitau rss ir nuspaudziu ant nuorodos kad nueiti i butent to komentaro fotumo tema, ismeta tuscia puslapi. O gal cia reader'io problema:)
---
Problemėlę ištaisiau.
dxginger | 2008-07-23 07:30:27
liux:))
raganaus | 2008-08-05 10:18:50
Cia technikos ir laiko reikalas, taciau ar nebutu galima tituliniame prie naujausiu, geriausiu kuriniu saraso parodyti ju vertinima, prie naujausiu komentaru ju autoriu (paskutinio), o taip pat matyti, kiek is viso nauju komentaru yra prie patalpintu kuriniu?
Beje, Lasai, manau, kad emusic praktiskai vienintelis tokio pobudzio projektas ant Lt turintis potencijos ir ateiti :) respect
1
Meniu
įdėti sukurti priminimą
sąrašas sugrįžti į temų sąrašą
Statistika
Viso žinučių 13 iš 13
Viso pamatė 2178
Dabar prisijungę
Įdomybės
eMusic.LT `07. Kiekvienais metais, atėjus pavasariui, sudaromas praėjusių metų geriausių kūrinių bei jų autorių sąrašas.
daugiau
Reklama
line
© 2002-2017 www.emusic.lt - visos kūrinių autorinės teisės priklauso kūrinių autoriams!