shadow cont muzika, mp3, Kūriniai, Parsisiųsti, Klausytis, Kūrėjai apie projektądiskusijospaieška cont shadow
ieškoti
pic2
vartotojo vardas slaptažodis registruotis
con con
line

Diskusijos

Forumo taisyklės

Forumo dalyvių prašome laikytis tvarkos, nesikeikti, nereklamuoti kitų interneto svetainių ar prekių.

Forumas > Patarimai (tobuliname eMusic.lt) > Virtualus albumas
Hideo | 2008-05-11 19:45:31
Na sita ideja pasiule Sharo/n/Stone, bet as cia pagalvojau ir kai ka ismasciau. Butu labai geras dalykelis kaip virtualus albumas. Tarkime as jau turiu kruva kuriniu ir sumastau viska sumesti i viena albumiuka. Susikuriu taip sakant CD virseli, uploadinu cia i emusica, susizipuoju dainuskas ir taip par uploadinu. Aisku suprantu, kad tai apvargins serveri, nes MB juk riboti tad sita dalykeli galima butu apmokestinti. Tarkime 10lt. Ir dar! Albumiukus galetu insimesti nekiekvienas pornopienas, o tik tie vartotojai kurie turi nemazesni nei 4 reitinga. Cia del kokybes siekimo. Aciu.
Andrius | 2008-05-11 20:55:41
Gerai, o koks tikslas kurti albumą? Ar tai tik patogumui, kad muzika butu sugrupuota, ar yra dar kažkokia priežastis dėl kurios verta kurti albumus?
Hideo | 2008-05-12 13:23:28
Tikslas tas, kad lankytojai gales parsisiusti ne tik padrikai ismetytus autoriaus kurinius, bet ir visa autoriaus albuma su virseliu. Gales ji isirasyti i CD ir tures savo kolekcijoje. Cia ideja tiesiog apmastymam :)
weepee | 2008-05-12 18:24:50
na, as albuma pasidariau ir idejau i weepee.lt :) manau jau butu geriau tiesiog sugrupuot kurinius ( jau idetus ) ir pridet virseli ( kaip pv frype.lt ) ir streaminti tik albuma panorus, bet vis tiek, nelabai aiskus tikslas :)
Hideo | 2008-05-13 17:16:55
Pasiulymas ir lieka pasiulymu kol neisnagrinejamas galutinis tikslas idejos ;)
Sharo-n-Stone | 2008-05-14 14:13:07
Si ideja sena kaip pats internetas.Juk 90% pasauliniu nemokamu muzikiniu svetainiu(portalu) butent toks principas populiariausias.Autorius pats sudelioja tokia seka kurynius,kokia jo manymu optimaliausiai gerai skamba butent tokia eiga ir butent tame albume,ir nebera padriko siuntinejimosi po viena gabala is skirtingu periodu primestinai.Tiesiog koncentruota kokybiskai ir kiekybiskai informacija,patogiam ir ishsamesniam vartojimui.Juk knygu niekas neskaito atskirai surinkinedami lapus ir savaip deliodami siuzeta:)Viskas sudeliojama pagal seka ir irishama i virseli....ot tep.
Ir beto manau,kad kokybisku analogu emusicui tevyskeleje nera,tad pats laikas subrest solidesniam pateikimui :)
p.s.be abejo jei leidzia technines galimybes...
dxginger | 2008-05-14 14:41:23
Man si ideja patinka;) Kuriniu grupavimas manau neda sudetingas dalykas igyvendinti programavimo atzvilgiu, ar klystu?:P :)
TTS | 2008-05-14 19:43:49
Va Sharo\n\Stone tvirtai išdėstė ir manau yra vertas jo postas dėmesio, tik va prie ko komerciškumas (Hideo Tsushima rašė) visai nepagavau. Nuo pat prisijungimo pradžių (tas man buvo visai neseniai) atrodė, tai nekomercinis projektas saviraiškai publikuoti. Net kažkur forume skaičiau apie viešosios organizacijos idėją, kad nepainioti čia biznio reikalų ir toliau.
dyendy | 2008-05-26 13:15:17
man el albumai nepatinka parsiusiunti kiek ten 20 - 30 mb (gerai jei pas tawe ne bebras) ir sakykim pas tawe vis delto bebras: 1. Tawe uzknisa laukti
2. Pamatai jog patinkanti tera viena gal dwi is 10 dainu.
isvada ar nera paprasciau praklausyti online ir tada parsipumpoti. dar vienas pastebejimas del plejerio jis kazkaip velka maniau cia del mano neto greicio bet nuejau i kita tinklapi tai ko puikiausiai groja galima prasukineti iki galo. nesu programuotojas ir negaliu pasakyt kiek tas sudetinga igyvendinti bet tokio noreciau ir cia.
1
Meniu
įdėti sukurti priminimą
sąrašas sugrįžti į temų sąrašą
Statistika
Viso žinučių 9 iš 9
Viso pamatė 2472
Dabar prisijungę
Įdomybės
eMusic.LT `07. Kiekvienais metais, atėjus pavasariui, sudaromas praėjusių metų geriausių kūrinių bei jų autorių sąrašas.
daugiau
Reklama
line
© 2002-2017 www.emusic.lt - visos kūrinių autorinės teisės priklauso kūrinių autoriams!