shadow cont muzika, mp3, Kūriniai, Parsisiųsti, Klausytis, Kūrėjai apie projektądiskusijospaieška cont shadow
ieškoti
pic2
vartotojo vardas slaptažodis registruotis
con con
line

Diskusijos

Forumo taisyklės

Forumo dalyvių prašome laikytis tvarkos, nesikeikti, nereklamuoti kitų interneto svetainių ar prekių.

Forumas > Renginiai > 09.29 J. Šeduikytės muzikinis spektaklis "METROnomes"
dpoezijospalepe | 2011-08-23 14:13:48
Nutilusios sirgalių sirenos anaiptol nereiškia niūraus rudens pradžios - po vasaros atostogų į Kauną džiaugsmingai sugrįžta “Palėpės muzika” ir kviečia kartu pasitikti 4 – ąjį sezoną, kurį vainikuos pavasarinis 5 metų jubiliejus! Pasiruošę patirti naujus muzikinius nuotykius ir pasitikti gimtadienines staigmenas? Tuomet pirmyn!

Neatsiti ktinai sezoną rugsėjo 29 d. 18 val. Kauno valstybiniame lėlių teatre pradedame su Jurgos Šeduikytės muzikiniu spektakliu „METROnomes“, taip norėdami paryškinti šio sezono „Palėpės muzikos“ renginių jungiančiąją giją – teatrališkumą.

Projekto įkvėpimo šaltinis - kontrastingas Maskvos pasaulis ir savotiškas, beprotiško tempo ir amžino skubėjimo Maskvos metro gyvenimas, kurį J. Šeduikytė stebėjo pusmetį gyvendama šiame mieste. Anot Jurgos, kūrinio teksto ir muzikos autorės – Maksvos metro pasaulis tam tikra prasme yra dabartinio mus supančio pasaulio modelis, kur nuolat jaučiamas nesaugumas, nerimas, įtampa, nuolatinis skubėjimas ir amžina vienatvė, nors esi apsuptas žmonių. Šios temos ir tapo pagrindinėmis spektaklyje, pastatytame kartu su jauna lėlių teatro režisiere iš Armėnijos Zara Antonyan. Muzikinis lėlių spektaklis „MetroNomes" - tai kelionė po žmonių kasdienybę, mintis ir svajones. Spektaklio metu žiūrovai susipažins su 12 skirtingų personažų, kuriuos jungia vienatvės, uždarumo ir prieglobsčio ieškojimo tema. Muzika atskleis kiekvieno pilko, skubančio žmogaus dramą: iš vienatvės jis sulaukėja, susikuria tik jam pačiam žinomą, artimą svajonių pasaulį, kuriame jaučiasi mylimas ir reikalingas.

Spektaklis bus ypatingas ir tuo, jog muzika kaskart atliekama gyvai: ant scenos pasirodys projekto iniciatorė Jurga Šeduikytė, Lietuvos džiazo pasaulyje puikiai žinomas kontrabosistas Vytis Nivinskas, tradiciniu smuiku netradiciškai grojantis smuikininkas Tadas Dešukas, iki šiol daugiausiai sunkios muzikos projektuose girdėtas būgnininkas Josh McClung bei aktorius ir muzikantas – pianistas Vidas Bareikis.

Kada: rugsėjo 29 d. 18 val.
Kur: Kauno valstybinis lėlių teatras (Laisvės al. 87A), Kaunas
Bilietai visose BILIETŲ PASAULIS kasose
Kaina: 40, 35, 30*, 25* Lt nuolaidos taikomos studentams, moksleiviams ir senjorams.
**bilietų skaičius ribotas
1
Meniu
įdėti sukurti priminimą
sąrašas sugrįžti į temų sąrašą
Statistika
Viso žinučių 1 iš 1
Viso pamatė 2868
Dabar prisijungę
Įdomybės
Daugeliui kūrėju emusic.lt tapo žingsniu į priekį ir savos kūrybos viešo paskelbimo vieta. Šią progą emusic.lt kartu su leidybine kompanija „white2black“ pristato konkursą „emusic.lt kompiliacija“.
daugiau
Reklama
line
© 2002-2017 www.emusic.lt - visos kūrinių autorinės teisės priklauso kūrinių autoriams!