shadow cont muzika, mp3, Kūriniai, Parsisiųsti, Klausytis, Kūrėjai apie projektądiskusijospaieška cont shadow
ieškoti
pic2
vartotojo vardas slaptažodis registruotis
con con
line

Diskusijos

Forumo taisyklės

Forumo dalyvių prašome laikytis tvarkos, nesikeikti, nereklamuoti kitų interneto svetainių ar prekių.

Forumas > Renginiai > 03.25. Grupė "Stipriai kitaip" Kaune
dpoezijospalepe | 2011-03-13 21:54:33
Teatro, muzikos ir performanco festivalis „Ką?Būki! pirmojo sezono pabaigą pažymėti kviečia nuotaikingai ir siautulingai - kovo 25 d. 19 val. Ryšių istorijos muziejuje Kaune ypatingą pasirodymą surengs teatrinė – muzikinė grupė „Stipriai kitaip“. Specialiai iš Maskvos grįžtantis grupės narys aktorius Vidas Bareikis, jo kolega Ainis Storpirštis bei trombonistas Pranas Dapšauskas vėl susitiks, kad Jums padovanotų savo kūrybos rezultatus.

„S tipriai kitaip“ – jau klausytojams pažįstami aktoriai ir muzikantai iš grupės „Suicide Dj‘s, savo akustiniuose pasirodymuose maišantys pianino ir trombono garsus, šmaikščius savos kūrybos tekstus, bei įvairiausius teatrinius elementus. Tai, kad vaikinų pasirodymuose aktoriais ir veiksmo dalyviais tampa visi žiūrovai – vieša paslaptis, vis dėlto kokia forma tai vyks šįsyk, turbūt dar nežino nė patys „Stipriai kitaip“, aišku viena – susitikimas bus betarpiškas ir neįpareigojantis.

Vienas iš grupės narių – Vidas Bareikis – naujai susikūrusio teatrinio judėjimo „No theatre“ idėjos autorius ir spektaklių režisierius, šiuo metu teatro režisūros studijas tęsia Maskvoje, tačiau naujos dainos gimsta ir jam, ir čia likusiam kolegai Ainiui Storpirščiui, todėl koncertas Kaune – puiki proga susitikti ir išgirsti bei pamatyti, kokia sintezė įvyks.

Kada: kovo 25 d. 19 val.
Kur: Ryšių istorijos muziejaus salė, Kaunas
Bilietai visose TIKETA kasose

1
Meniu
įdėti sukurti priminimą
sąrašas sugrįžti į temų sąrašą
Statistika
Viso žinučių 1 iš 1
Viso pamatė 2854
Dabar prisijungę
Įdomybės
Daugeliui kūrėju emusic.lt tapo žingsniu į priekį ir savos kūrybos viešo paskelbimo vieta. Šią progą emusic.lt kartu su leidybine kompanija „white2black“ pristato konkursą „emusic.lt kompiliacija“.
daugiau
Reklama
line
© 2002-2017 www.emusic.lt - visos kūrinių autorinės teisės priklauso kūrinių autoriams!