shadow cont muzika, mp3, Kūriniai, Parsisiųsti, Klausytis, Kūrėjai apie projektądiskusijospaieška cont shadow
ieškoti
pic2
vartotojo vardas slaptažodis registruotis
con con
line

Diskusijos

Forumo taisyklės

Forumo dalyvių prašome laikytis tvarkos, nesikeikti, nereklamuoti kitų interneto svetainių ar prekių.

Forumas > Renginiai > 03.04. "Atviro rato" vaikinų programa "Solo ansamblis"
dpoezijospalepe | 2011-02-13 18:53:32
„Kelias nuo savęs pažinimo į kitų pažinimą – nesibaigiantis kelias. Tarsi užburtas ratas. Mūsų tikslas – atverti tą ratą. Prabilti atvira teatrine kalba.“ – taip savo tikslus įvardina teatro laboratorija „Atviras Ratas“, kovo 4d. 19 val. aplankysianti „Ką?Būki!” festivalį su programa „Solo ansamblis“.

Festivalis „Ką?Būki!” aprėpia daugybę sričių – muziką, judesį, dailę ir fotografiją. Tą patį galima pasakyti ir apie „Atviro rato“ teatrą. Vien pavadinimas laboratorija sako, kad tai – procesas, virsmas, nuolatinis naujų formų ieškojimas… Teatro aktoriai žinomi ne tik vaidmenimis scenoje, tačiau ir širdį virpinančiomis dainomis.

Šįkart teatro aktoriai Justas Tertelis, Vytautas Leistrumas, Jonas Šarkus, Giedrius Kiela susijungė į „Solo ansamblį“ ir žada atlikti savitus, kaskart naujai suskambančius kūrinius. Neseniai prie “Solo ansamblio” prisijungė ir penktasis narys – Jaunimo teatro aktorius Sergėjus Ivanovas! Nauja programa – pirmą kartą ir tik “Ką?Būki! festivalyje!

„Atviras ratas“ ypatingi tuo, kad kiekviename spektaklyje ar koncerte sugeba atsiskleisti vis naujai. Kaip jie atsiskleis šįkart? Sužinosite kovo 4d. 19 val. Kauno Ryšių muziejaus salėje. Koncerto belaukiant bus pristatytas video projektas NE(SU)(SI)ŠNEKĖJIMAI:
Rež. Simona Finkelšteinaitė ir Šarūnė Pečiukaitytė
Menų spaustuvės programa „Atvira erdvė“

Du ekranai pakabinti vienas priešais kitą. Bendravimas vyksta ne tarp tautiečių, o tarp skirtingų tautybių žmonių. Skirtingai tariamas žodis, jo skambesys, gilumas, skardumas, skirtingai naudojami veido raumenys, kitaip daromos pauzės. Pradedame nuo žodžio, pereinam į sakinius, tada kuriam istorijas. Bendraujam. Vyksta pokalbis, šnekėjimas, susišnekėjimas, nesusišnekėjimas, nusišnekėjimas.

Kada: kovo 4d. 19 val.
Kur: Kauno Ryšių muziejus
Bilietai visose TIKETA kasose
1
Meniu
įdėti sukurti priminimą
sąrašas sugrįžti į temų sąrašą
Statistika
Viso žinučių 1 iš 1
Viso pamatė 2223
Dabar prisijungę
Įdomybės
Daugeliui kūrėju emusic.lt tapo žingsniu į priekį ir savos kūrybos viešo paskelbimo vieta. Šią progą emusic.lt kartu su leidybine kompanija „white2black“ pristato konkursą „emusic.lt kompiliacija“.
daugiau
Reklama
line
© 2002-2017 www.emusic.lt - visos kūrinių autorinės teisės priklauso kūrinių autoriams!