shadow cont muzika, mp3, Kūriniai, Parsisiųsti, Klausytis, Kūrėjai apie projektądiskusijospaieška cont shadow
ieškoti
pic2
vartotojo vardas slaptažodis registruotis
con con
line

Diskusijos

Forumo taisyklės

Forumo dalyvių prašome laikytis tvarkos, nesikeikti, nereklamuoti kitų interneto svetainių ar prekių.

Forumas > Svetainės naujienos > Autoritetai valdo!
Andrius | 2011-01-02 16:50:38
Siekiant bent dalinai išspręsti naujų kūrinių talpinimo/vertinimo problemą, nuspręsta "autoriteto" statusą skirti automatiškai kiekvienam svetainės vartotojui, kuris svetainėje emusic.lt yra patalpinęs ne mažiau nei 10 savo kūrinių.

Šis žingsnis leis daugiau projekto dalyvių dalyvauti naujų/neįvertintų kūrinių vertinimo procese.

Naujo autoriteto sąskaitoje atsiradęs meniu punktas "neįvertinti" suteiks vartotojui galimybę matyti visus svetainėje talpinamus kūrinius, juos vertinti. Nuo šių autoriteto veiksmų priklausys tolimesnis kūrinio likimas svetainėje.

Sve tainėje emusic.lt viešinami tik tie kūriniai, kurie surenka bent 3 autoritetų balsus, kurių vidurkis nėra mažesnis nei 3 balai.
x-name | 2011-01-03 09:13:47
hmm, o jei to vartotojo,patalpinusio ta 10 gabalu bendras vidurkis kokie 3-4 balai,tai koks cia nafik autoritetas:))
spectral | 2011-01-03 17:15:53
šaunus žingsnis :)
Andrius | 2011-01-03 18:58:21
rawtary paraše:
dar viena priežastis pamiršti šitą vietą. Andriau, tu turbūt rauki kažką programavime, bet matyt niekas tau neaiškino, kodėl tokie dalykai kaip FB ar soundcloud gyvuoja sėkmingai? nei viena sistema, kurioje yra dalinami balai, neišgyvena ilgai. juolab, jei atsiranda visokie "adminai", "autoritetai" ar aukštesnį balsą turintys asmenys. atsigauk, kas čia per nesąmoningas kriterijus dalinti autoritetus už 10 patalpintų gabalų? aš tyčia niekuomet nededu daug, kad taupyti tavo hdd, o tu man dabar atvirai sakai, kad tau px tavo vartotojas, tu belekam atėjusiam duosi antpečius. pas jus ten bent vienas marketingistas dirba emusic/muzikas.lt?
-- -
Ne, pas mus (t.y. pas manę) nedirba nei vienas marketingistas (nors kažką panašaus mums dėstė) :) Aš priimu sprendimus, juos įgyvendinu, jei reikia, tobulinu.

Iš dalies esu patenkintas esančia kūrinių talpinimo sistema. Mano nuomone mūsų rinka yra per maža, tad būtina išskirti kiekviena dėmesio vertą kūrinį. Tačiau tuos dėmesio vertus kūrinius būtina atfiltruoti iš bendro talpinamos muzikos srauto. Žinoma yra minusu, tačiau viskas yra spręstina.

Turi ką pasakyti? Rašyk, esu atviras pasiūlymams.

P. S.
Nenoriu nieko kopijuoti. Nėra prasmės...
weepee | 2011-01-05 11:21:14
Ate Rawtary :) tu man seniai nepatikai.
Ideja gera, tik manau i balu vidurki reikia atsizvelgt. Svarbu ne kiekybe, o kokybe, tskant :)
nud | 2011-01-05 17:57:25
Klausimas. Ar egzsistuoja koks nors sarasas tu autoritetu? Smalsumas pagavo, nes tarkim, jeigu koks kuzma pataps autoritetu?(Nepyk seni bet tikrai nevarai DAR KOLKAS kokybiskos muzikos) Tai nekazka is jo autoritetas. Nu bet nezinau galbut pasiteisins sistema :) Tai palinkesiu sistemai sekmes ;D
x-name | 2011-01-05 20:50:58
nud paraše:
Klausimas. Ar egzsistuoja koks nors sarasas tu autoritetu? Smalsumas pagavo, nes tarkim, jeigu koks kuzma pataps autoritetu?(Nepyk seni bet tikrai nevarai DAR KOLKAS kokybiskos muzikos) Tai nekazka is jo autoritetas. Nu bet nezinau galbut pasiteisins sistema :) Tai palinkesiu sistemai sekmes ;D
---
labai paprasta-irasai kuzma i searcha,ten butinai kazka ismes,paskaitai apie autoriu ir po anketa yra statusas.pamegink :DD
nud | 2011-01-05 22:40:29
Jo pameginau ir radau ;D nu sakau as tikiuosi kad pasiteisins sistema, nes manau autoritetus reiketu atsirinkti pagal tai kokia ju muzika, ir ar jie galetu kokybiskai pakomentuot apie vertinama daina :) kaip sakant netinget pasedet atsirinkti, galbut paprasyt senuju autoritetu pagalbos :)
MaikU | 2011-01-16 00:55:25
pirmąsyk pasirodžiau čia šiais metais, na ką. Pažiūrėsim, ar sistema pasiteisins. Blogiau nebus. Vienaip ar kitaip aš čia retas svečias. Ir kam čia taip kelt tuos autoritetus į padanges? Gi visi mes tik mėgėjai, vieni produktyvesni, kiti nelabai, vieni žiūri į kokybę, kiti ne. Nėr čia kažko ieškot šaknų ir problemų.
MidnightDUB | 2011-01-26 15:44:10
ar ivertinimas atitiks realybe tai priklausys nuo kiekvieno vertintojo sazines ir suvokimo. man asmeniskai balai yra px, svarbu, kad trekas greitai pasiektu klausytojus.
Magnux | 2011-02-25 20:53:42
vien del to nesamone nes duoda man pwz vertint rap hip hop :D juokingai atrodo... padaryk kad duotu vertint pagal ikeltus stilius savo o ne rapa kazkoki :D
1
Meniu
įdėti sukurti priminimą
sąrašas sugrįžti į temų sąrašą
Statistika
Viso žinučių 11 iš 11
Viso pamatė 3007
Dabar prisijungę
Įdomybės
Daugeliui kūrėju emusic.lt tapo žingsniu į priekį ir savos kūrybos viešo paskelbimo vieta. Šią progą emusic.lt kartu su leidybine kompanija „white2black“ pristato konkursą „emusic.lt kompiliacija“.
daugiau
Reklama
line
© 2002-2017 www.emusic.lt - visos kūrinių autorinės teisės priklauso kūrinių autoriams!