shadow cont muzika, mp3, Kūriniai, Parsisiųsti, Klausytis, Kūrėjai apie projektądiskusijospaieška cont shadow
ieškoti
pic2
vartotojo vardas slaptažodis registruotis
con con
line

Diskusijos

Forumo taisyklės

Forumo dalyvių prašome laikytis tvarkos, nesikeikti, nereklamuoti kitų interneto svetainių ar prekių.

Forumas > Renginiai > Senamiesčio Žiogas - Kostas Smorginas, Gediminas Storpirštis, Juozapas Liaugaudas
dariusk | 2010-06-30 15:20:13
DAINUOJAMOSIOS POEZIJOS FESTIVALIS „SENAMIESČIO ŽIOGAS“


Kauno Senamiesčio kiemeliuose, vasaros metu skambanti gitaros muzika, jau ketvirtus metus asocijuojasi su dainuojamosios poezijos festivaliu „SENAMIESČIO ŽIOGAS“. Garsiausi Lietuvos bardai, po atviru dangumi eksponuojamos parodos, jaunieji dainuojamosios poezijos žanro atlikėjai ir klausytojų šypsenos - neatsiejama festivalio dalis.
Patį vidurvasarį, liepos 15 dieną, 19 val. įvyks antrasis šio sezono „Senamiesčio žiogo“ koncertas, kuriame kauniečiai bei miesto svečiai galės pamatyti ir išgirsti vieną garsiausių Lietuvos bardų, teatro ir kino aktorių bei režisierių KOSTĄ SMORIGINĄ. Dar studijų laikais atlikėjas pradėjo kurti dainas pagal garsių Lietuvos poetų žodžius ir tapo vienas iš dainuojamosios poezijos žanro pradininkų. Taip pat žiūrovus džiugins garsus Lietuvos bardas, teatro ir kino aktorius, dainuojamosios poezijos koncertų organizatorius ir dalyvis GEDIMINAS STORPIRŠTIS. Dėl dainuojamosios poezijos kultūros skleidimo ir puoselėjimo atlikėjas dažnai tituluojamas bardų atgimimo tėvu. Koncerto pradžią paskelbs jaunas ir labai perspektyvus atlikėjas – JUOZAPAS LIAUGAUDAS, pastaraisiais metais tapęs ne vieno dainuojamosios poezijos konkurso laureatu.
Kaip ir kiekviename koncerte, jaukią kiemelio aplinką pagrąžins meno kūrinių paroda po atviru dangumi. Renginyje bus eksponuojami Justės Šuminaitės fotografijos ir Ramintos Šiugždaitės grafikos darbai.

Kviečiame praleisti vidurvasario vakarą su nuoširdžia muzika ir pakiliomis nuotaikomis!



Vieta: Ryšių istorijos muziejaus kiemelis, Rotušės a. 19, Kaunas
Data: 2010 m. liepos mėn. 15 d., 19 val.
Kaina: 20 Lt, 25 Lt, 30 Lt (nuolaidos: senjorams, studentams ir su Laisvalaikio kortele). Bilietai platinami BILIETAI.LT kasose ir internetu: http:/ /www.bilietai.lt/lt/event /6025
Informacija: www.idejugarazas.lt ; info@idejugaraz as.lt
1
Meniu
įdėti sukurti priminimą
sąrašas sugrįžti į temų sąrašą
Statistika
Viso žinučių 1 iš 1
Viso pamatė 2120
Dabar prisijungę
Įdomybės
Nepriklausomų kūrėjų darbus sauganti ir publikuojanti svetainė eMusic.lt, kaip ir kasmet, sudarė geriausios 2008-ų metų nekomercinės lietuviškos muzikos bei jos kūrėjų sąrašą. Nugalėtojai dvylikoje jo kategorijų paaiškėjo suskaičiavus tinklalapio lankytojų balsus.
daugiau
Reklama
line
© 2002-2017 www.emusic.lt - visos kūrinių autorinės teisės priklauso kūrinių autoriams!